Zgadzam się z tobą, ale tej akcji chodzi o Polskę. Polsce nie zagraża głód, więc nie powinno się wprowadzać plastikowej żywności skoro nie jest to konieczne.
Bardzo chciałabym móc codziennie jeść takie pyszne śniadania :) Jak zwykle u Ciebie wszystko pięknie podane! Na pewno miło rozpocząć dzień w ten sposób ;)
Tak, wzięłam miseczkę ze sobą, nie rozstaję się z nią, tak się do niej przyzwyczaiłam, tak samo do jednej konkretnej łyżeczki, którą zawsze jem śniadania.^^" Ale w żadnej z kwater nie było miseczek, tylko płytkie talerze, dlatego dobrze zrobiłam. :P
A bundz to też serek z mleka owczego, ale ma zupełnie inny smak niż oscypek. Naturalny bundz nie jest słony, tylko nawet trochę słodkawy. Ale nadaje się i do wytrawnych, i do słodkich potraw. O, tak wygląda: http://www.niam.pl/photos/PRODUCT/BACKUP/28434-ser_owczy_bundz.jpg :)
Mmmm. Ryż na słodko, tak dawno nie jadłam :D
OdpowiedzUsuńChodzi o żywność bez modyfikacji. Chodzi o to by ogórki nie były plastikowe...
OdpowiedzUsuńZgadzam się z tobą, ale tej akcji chodzi o Polskę. Polsce nie zagraża głód, więc nie powinno się wprowadzać plastikowej żywności skoro nie jest to konieczne.
OdpowiedzUsuńBardzo chciałabym móc codziennie jeść takie pyszne śniadania :) Jak zwykle u Ciebie wszystko pięknie podane! Na pewno miło rozpocząć dzień w ten sposób ;)
OdpowiedzUsuńO kurka, taki pudding to czysta przyjemność! :)
OdpowiedzUsuńZdradź sekret, jak to zrobiłaś? ;)
Ja już jestem po śniadaniu, ale jak patrzę na to zdjęcie to z chęcią zjadłabym drugie :)
OdpowiedzUsuńmmm, uwielbiam puddingi :>
OdpowiedzUsuńjagody, jagody, jagody - w każdej postaci uwielbiam. szkoda, że już koniec sezonu dla nich :( (*)
OdpowiedzUsuńuwielbiam Ciebie i twoje kulinarne cudeńka i wszelkie inne cudości ❤
OdpowiedzUsuńPiękne i zdrowe śniadanko!
OdpowiedzUsuńAleż śliczna mieszanka soczystych kolorów, aż miło popatrzeć!
OdpowiedzUsuńPysznie i kolorowo tu u Ciebie jak zawsze <3 Jakim aparatem robisz zdjecia ?
OdpowiedzUsuńpoproszę przepis na ten pudding- nigdy sama nie robiłam, a ten wygląda pysznie :)
OdpowiedzUsuńdziś na śniadanie przygotowałam Twoje owsiane czekoladowe batoniki- pyszność
arbuza dawno nie jadłam, pysznie (;
OdpowiedzUsuńpyszności!:))) a ja w dni robocze tak monotonnie wcinam serek wiejski:)
OdpowiedzUsuńta kremowa konsystencja puddingu idealnie współgra z mocnym fioletem i kwaskowatym smakiem jagód;),pozdrawiam
OdpowiedzUsuńOj lubię lubię :) Ale jutro zjem chyba coś na słodko :D
OdpowiedzUsuńSuper wygląda :)
OdpowiedzUsuńDawno nie jadłam ryżu na słodko
Takie śniadanie to ja mógłbym jeść codziennie.. Śliczne i pyszne! Czegóż by chcieć więcej;)
OdpowiedzUsuńJak przepysznie! Poza tym, strasznie mi się podobają Twoje łyżeczki, tacki, serwetki... Gdzie takie cudo można kupić? :D
OdpowiedzUsuńTak, wzięłam miseczkę ze sobą, nie rozstaję się z nią, tak się do niej przyzwyczaiłam, tak samo do jednej konkretnej łyżeczki, którą zawsze jem śniadania.^^"
OdpowiedzUsuńAle w żadnej z kwater nie było miseczek, tylko płytkie talerze, dlatego dobrze zrobiłam. :P
A bundz to też serek z mleka owczego, ale ma zupełnie inny smak niż oscypek. Naturalny bundz nie jest słony, tylko nawet trochę słodkawy. Ale nadaje się i do wytrawnych, i do słodkich potraw. O, tak wygląda: http://www.niam.pl/photos/PRODUCT/BACKUP/28434-ser_owczy_bundz.jpg :)
Zjadłabym z wielką chęcią takie śniadanie, nie tylko we wtorek :) Ten sos z puddingiem ryżowym musiał być porannym niebem dla podniebienia :D
OdpowiedzUsuńten pudding z jagodami- pychota!
OdpowiedzUsuńi want watermeloooon
OdpowiedzUsuń:D