7/19/2011

wtorek

jogurt nat. z malinami, otrębami, chrupiącą pszenicą z amarantusem i melasą, p. chrupkie z tahini i brzoskwinią, zielona herbata
natural yogurt with raspberries, bran, puffed wheat with amaranth and molasses, crisp bread with tahini and peach, green tea

14 komentarzy:

  1. śliczne zdjęcia, pomysły śniadaniowe, a przede wszystkim - super pomysł na blog kulinarny! ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. a tu jak zwykle pięknie i smacznie:) pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
  3. Bardzo elegancko wygląda w tej filiżance!

    OdpowiedzUsuń
  4. piękne zdjęcie- chciałabym aby ktoś podał mi taki posiłek;)

    OdpowiedzUsuń
  5. od razu dzień zaczyna się przyjemniej :)

    OdpowiedzUsuń
  6. takie śniadanie w dzień powszedni... marzenie:) jak bardzo to się różni od kanapki wcinanej na wprost monitora w pracy!:)

    OdpowiedzUsuń
  7. ale musiało być smaczne to śniadanko, aż ślinię się do monitora <3

    OdpowiedzUsuń
  8. Za chrupkim pieczywem nie przepadam, ale i tak podoba mi się pomysł na wykorzystanie tahini :)

    OdpowiedzUsuń
  9. maszyno kuchenna, najadam sie samym patrzeniem, kiedy odwiedzam Twojego bloga, mniam

    OdpowiedzUsuń
  10. Bardzo lubię chrupkie pieczywo, ale dawno go nie jadłam, chyba czas to wreszcie zmienić bo u ciebie wygląa tak smakowicie.
    Co to jest tahini?

    OdpowiedzUsuń
  11. Twoje śniadania są tak urocze jak z bajki!

    OdpowiedzUsuń
  12. ta chrupiąca pszenica wygląda trochę jak cheeriosy, smakuje podobnie? :)

    OdpowiedzUsuń