9/15/2011

czwartek

makaron ryżowy z malinami, kokosem i mleczną czekoladą; zielona herbata z sokiem malinowym i jagodami
rice noodles with raspberries, coconut and milk chocolate; green tea with raspberry juice and blueberries

17 komentarzy:

  1. Nigdy nie jadłam ryżowego, a tym bardziej na słodko. Świetnie to wygląda :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Ja też nigdy nie jadłam ryżowego makaronu, aczkolwiek wygląda naprawdę smacznie. :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Ryżowy makaron lubię ale na słodko nie próbowałam, pewnie by mi smakował z takim dodatkami. Przyjemności!

    OdpowiedzUsuń
  4. kocham ryżowy makaron pod każdą postacią! śniadanko pierwsza klasa ;3

    OdpowiedzUsuń
  5. maliny wyjadłabym najchętniej!

    OdpowiedzUsuń
  6. Wygląda przecudownie i pewnie tak smakowało :)

    www.wyborne-sniadanie.blog.onet.pl

    OdpowiedzUsuń
  7. Mam w domu ten makaron, ale nigdy nie wpadłabym na to, żeby go wykorzystać w taki sposób. Dziękuję za inspirację ;-*

    OdpowiedzUsuń
  8. Some wonderful colours there!

    OdpowiedzUsuń
  9. Wow, this looks truly amazing :)

    OdpowiedzUsuń
  10. Bardzo lubię makaron ryżowy, ale nie jadłam go jeszcze w towarzystwie słodkich dodatków. ;) To wygląda przeapetycznie.

    OdpowiedzUsuń
  11. Swego czasu często robiłam z makaronem ryżowym sałatkę (:

    OdpowiedzUsuń
  12. nie jadłam jeszcze makaronu ryżowego, ale się zbieram :)

    OdpowiedzUsuń
  13. Makaron ryżowy to jeden z moich ulubionych. Wygląda cudnie! :3

    OdpowiedzUsuń
  14. Uwielbiam makaron ryżowy na słodko ^^
    Pyszna propozycja :)

    OdpowiedzUsuń
  15. Nigdy nie jadłam tego makaronu. Jak smakuje ? :> :D

    OdpowiedzUsuń
  16. Jakiś czas temu wymyśliłam autorskie sajgodzianki, czyli jagody z makaronem sojowym w papierze ryżowym- bardzo mi smakowały, dlatego jestem pewna, że Twój makaron ryżowy by mi zasmakował.
    Oprócz tego zielona herbatka z jagodami i syropem malinowym brzmi jak marzenie, jesiennego gardła o które trzeba dbać :)

    OdpowiedzUsuń