8/18/2013

niedziela

racuszki drożdżowe z naktarynkami podane z danio waniliowym i pokruszonym nussbeisserem
yeast pancakes with nectarine served with vanilla homogenized cheese n. nussbeisser crumbles


Przepis pochodzi stąd. Zmieniłam jabłka na nektarynki.

A na koniec.. najlepiej smakują prosto z ręki <3


Miłej niedzieli! :)

13 komentarzy:

  1. Anonimowy18/8/13 09:14

    Wieki nie jadłam takich racuszków :>

    OdpowiedzUsuń
  2. Z ręki najlepiej - zgadzam się :) Uwielbiam drożdżowe racuchy <3

    OdpowiedzUsuń
  3. drożdżowe są faktycznie najlepsze!:)

    OdpowiedzUsuń
  4. pyszne, pomysłowe, pulchniutkie racuszki!! uwielbiam takie ;)

    OdpowiedzUsuń
  5. Cudne wyszły! Fajny pomysł z zamianą jabłek na nektarynki! Pozdrawiam :)

    OdpowiedzUsuń
  6. jak pięknie wyglądają w środku! i jeszcze ten nuissbeisser *.*

    OdpowiedzUsuń
  7. Anonimowy19/8/13 23:16

    jadłabym nawet o polnocy <3

    - Majcia

    OdpowiedzUsuń
  8. Witam,
    Nie mogę znaleźć Twojego adresu mailowego na blogu a zależy mi na kontakcie w sprawie współpracy. Prośba o kontakt na: kontakt@blog-media.pl
    Pozdrawiam
    Ania z BLOGmedia

    OdpowiedzUsuń
  9. Zapraszam do mnie!
    Póki co jeszcze się rozwijam, ale mam nadzieję, że będzie coraz lepiej :)

    www.paczekwkuchni.blogspot.com

    Pozdrawiam!:)

    OdpowiedzUsuń
  10. Panno L. wróć do nas!!

    OdpowiedzUsuń