10/08/2011

sobota

serek wiejski z miodem, jabłkiem, orzechami brazylijskimi, rodzynkami i żurawiną
cottage cheese with honey, apple, brazil nuts, raisins and cranberry

9 komentarzy:

  1. Jak dawno nie jadłam serka wiejskiego! Z miodem smakuje genialnie, jeden z moich ulubionych sposobów na niego. :) A ta tacuszka za każdym razem mnie zaczarowuje *.*

    OdpowiedzUsuń
  2. uwielbiam serek wiejski na słodko!

    OdpowiedzUsuń
  3. Serek wiejski z miodem to idealne połączenie :-). Pysznie<3

    OdpowiedzUsuń
  4. serek wiejski jem w dni robocze na śniadanie, ale nie na słodko:) twój wygląda niezwykle apetycznie:)

    OdpowiedzUsuń
  5. Anonimowy9/10/11 06:37

    Serek wiejski na słodko (lub solo) zawsze podchodził mi bardziej niż z warzywami. ;) Zachwyca mnie Twój śniadaniowy komplecik.

    OdpowiedzUsuń
  6. Ten smażony placuszek amarantusowy mi bardzo smakował. Był nawet lepszy od owsianego, bo nie taki suchy i zapychający. ;) Jestem bardzo ciekawa Twojej wytrawnej wersji! :D

    Pozdrawiam! :D

    OdpowiedzUsuń
  7. Nawet serek wiejski podany w Twoim wykonaniu wygląda magicznie :)

    OdpowiedzUsuń