6/11/2013

wtorek

otrębowo-bananowe scramble z jogurtem greckim, kiwi, grejpfrutem, morelą, bananem i granolą czeko; trójkąciki arbuzowe; zielona herbata z liściami stewii i cytryną
oats-banana scramble w. greek yoghurt, kiwi, grapefruit, apricot, banana and choco crunchy; watermelon slices; green tea with stevia leaves and lemon



Otrębowo-bananowe scramble
2 łyżki otrębów pszennych, 1 łyżka lnu mielonego, 1 jajko M,  pół banana, szczypta proszku do pieczenia. 
Zagnieść widelcem, odstawić na 5 minut, usmażyć placuszek.

7 komentarzy:

  1. Koniecznie do zrobienia :) Dobrze, że podałaś przepis na taką pyszność. Wygląda wspaniale z tymi dodatkami!

    OdpowiedzUsuń
  2. Chciałam napisać "zimowe owoce" a przecież i morela i arbuz się czai z Twojego śniadania. :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Ale pysznie wygląda! Muszę zrobić :)

    OdpowiedzUsuń
  4. mmm przepysznie wygląda, te owoce *-* śniadanie pełne witamin i zdrowia !

    OdpowiedzUsuń
  5. Zrobiłam i stwierdzam ze jest to najlepszy w smaku placek jaki jadłam :)))

    OdpowiedzUsuń
  6. Muszę sobie taki zrobić. :)
    Bardzo podobają mi się Twoje zdjęcia, są takie charakterystyczne.

    OdpowiedzUsuń