6/22/2013

sobota

jogurt naturalny z muesli, sałatką owocową i masłem orzechowym; sałatka (rukola, pomidory, ogórek, mozarella), twarożek z rzodkiewką, jajecznica, kawałki sera roqueforta; ciemny chlebek (+ kromka z masłem orzechowym, marmoladą i bananem) plaster sera pleśniowego; plasterki ananasa i arbuza; frappe
plain yogurt w. muesli, fruit salad n peanut butter; veg salad (rucola, tomato, cucumber, mozarella); grani cheese w. radish, scrambled eggs, roquefort cheese; slice of mould cheese, wholegrain bread (+ w. peanut butter, apricot marmelade, banana), watermelon n ananas slices; frappe


Śniadanie na bogato z Kasią - bufet w MiTo 

Eating like a boss - breakfast buffet 
with Kasia in MiTo.

7 komentarzy:

  1. Wspaniałe śniadanie :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Oj uwielbiam takie śniadania, mix smaków, kolorów i zapachów :) Do tego koniecznie kawa mrożona i najlepsze towarzystwo :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Mimo, że kawy nie pijam, to jej wygląd zachwycił mnie tu najbardziej. Ale reszta niewątpliwie musi nadrabiać smakiem ;)

    OdpowiedzUsuń
  4. to frappe można sobie wziąć w bufecie śniadaniowym?! uwielbiam MiTo :D

    OdpowiedzUsuń
  5. arbuzowy szał się zaczął, pyszności :)

    OdpowiedzUsuń
  6. bogate , pyszne i zdrowe śniadanie ;) ten jogurt *-* mniam !

    OdpowiedzUsuń
  7. Anonimowy23/6/13 08:30

    Mogę już napisać, że Cię nie lubię za to śniadanie? ;D
    Oczywiście żartuje. Tyle różności, że aż by się chciało wszystkiego spróbować. Dosłownie. :)

    OdpowiedzUsuń